Search This Blog

Tuesday, February 15, 2011

V.A. - Naš nedeljski sestanek št. 3(P) 1967 Jugoton EPY-3696

a1 Rdeča korala
(Hadjidakis - Elza Budau - Jože Kampić)
Poje Ivanka Kraševec

a2 Hiša vzhajajočega sonca
(Traditional - Mario Rijavec)
Kitara: Milan Ferlež

b1 El Passo
(Marty Robbins - Marjan Stare - Mario Rijavec)
Poje Rafko Irgolič

b2 Pozabi na jutri
(Newel - Ortolani - F. Souvan - M. Rijavec)
Poje Nino Robić

Oddaja RTV Ljubljana
Sodelujejo
Ansambel Jožeta Kampiča, Ljubljanski jazz ansambel in
vokalni ansambel OptimistiMega | MediaFire

First published on YUkebox: 3/23/08

5 comments:

 1. Anonymous25/3/08 21:04

  Bravo! Sem že mislil, da si odnehal? Upam, da imaš še kar nekaj "predpotopne muzike" za nas "starce"?

  Hvala!

  ReplyDelete
 2. Anonymous25/3/08 21:12

  Mimogrede - sem prejle pozabil. Ne bi bilo slabo, če bi poskeniral vsaj še drugo (back) stran ovitka - pa morda celo samo ploščo (a in b stran). Zgodovinska vrednost ripa bi bila še veliko večja! Kvaliteta ripa je neverjetno dobra!

  ReplyDelete
 3. Hvala za tvoje opazke. O skeniranju zadnje strani ovitkov sem razmišljal tudi že sam, vendar se mi je zdelo nekako pomembneje servirati sprednjo stran, pa sem potem iz ekonomičnih razlogov pač počel samo to. Nemalokrat že samo naslovnica požre preveč časa preden jo spravim v zadovoljivo stanje. Ovitki singlic žal niso vedno v najboljšem stanju. Očitno je volja ljudi takšna, da bi hoteli še zadnjo plat ovitka, torej bom v prihodnosti poskusil upoštevati tudi to. Kar pa se tiče skenov plošče same, se mi zdijo dokaj nesmiselni, saj z vsemi relevantnimi podatki postrežem že v postu samem in bi samo po nepotrebnem odžirali čas, ki ga neprestano zmanjkuje.

  ReplyDelete
 4. Anonymous26/3/08 20:00

  Razumem - časa ni nikoli dovolj ;) In s podatki v postu (ki jih skopiram in varno spravim kot txt datoteko k ripu) si tudi sam pomagam - ampak to tudi meni vzame nekaj časa ;). Mimogrede - je zbirka singlov tvoja ali si tudi "sposojaš" od prijateljev?

  ReplyDelete
 5. Večina singlov je iz moje privatne zbirke, nekaj pa si jih tudi "izposodim". Čim naletim na koga, ki ljubosumno skriva svoje plošče, ga brž pocukam za rokav in ga "prisilim", da jih potegne iz naftalina. Če jih imaš tudi sam kaj, lahko v YUkebox mirno dodaš nekaj svojih raritet.

  ReplyDelete