Alfi Nipič - Naj bo



(P) 1974 Helidon FSP 5-084

a1 Naj bo
(Jože Privšek - Elza Budau)
PORL - dirigent Jože Privšek

b1 Rad bi ti dejal
(Ati Soss - Elza Budau)
Revijski orkester RTV Ljubljana
dirigent Ati Soss



Mega | MediaFire

First published on YUkebox: 11/5/07

Comments

  1. Covece ovo je tako dobar sajt da cu sad da ga izreklamiram sirom interneta. Ima nekih stvari koje je tesko skinuti bilo gde OSIM OVDE i pri tom su to jako retki singlovi i njihova cena dostize 20 - 50 evra........Za skupljace naravno.....A covek koji je ovo sve napravio je genije.
    Imam pitanje da li u svojoj kolekciji imas jos REKLAMNIH pesama kao VARTEKS ili LITOSTROJ? Ja imam dobru kolekciju reklamne muzike iz doba JUGOSLAVIJE a ako hoces da ti je dam postavicu je na neki link pa je ti postavi ovde?
    Pozdrav iz Srbije uz zelju da ovde bude vise muzike iz ostalih republika.

    ReplyDelete
  2. Puno ti hvala za ove reči. Ovako nešto čoveku daje snage, da nastavi s radom.

    Sigurno imam još po neku reklamnu pesmu i okaćit ču je na YUkebox narednih dana. Naravno, bio bi više nego zadovoljan, ako ćeš mi slati tvoju kolekciju. Obrati mi se na "bokeesmet at gmail.com"

    Hvala i pozdrav iz ostale republike.

    ReplyDelete
  3. Krasno, da si spet aktiven...Redki posnetki, zelo kvaliteten rip...Imam pa predlog (prošnjo) - poskeniraj še hrbtno stran ovitka, in dodaj v npr. info.txt podatke, ki jih sicer imaš na strani in v mp3 tagih (pohvalno!) ter informacijo o datumu rezanja plošče...Tako bi bil zip res povsem "avdiofilski". Hvala za ves trud - nekateri vemo, koliko časa to vzame ;-)...

    ReplyDelete
  4. Tele moje "nove aktivnosti" so pravzaprav stare, saj sem le na novo zapakiral nekatere že objavljene poste in obudil mrtve linke. Za ripanje platk mi ta moment enostavno manjka časa (pa tudi prave volje, če sem iskren). Žal od teh starejših postov nisem arhiviral vseh želenih fajlov, :( novejši ripi pa že vsebujejo tudi skene ovitkov. Nemara v prihodnje dodam še želeni podatek o datumu rezanja plošče, da bo zadovoljstvo večje. Pa hvala za hvalo. :)

    ReplyDelete
  5. Če imaš še kaj "platk" (zanimajo me predvsem slovenski singli in LP-ji iz 60-tih in začetka 70-tih let), bi ti morda lahko "priskočil na pomoč"? Imam kar nekaj časa in volje tudi...

    ReplyDelete
  6. Odlično. Predlagam, da mi napišeš mejl, pa se lahko tam preko kaj več pomeniva. Naslov boš našel v "yassa" profilu.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Đorđi Peruzović - Mala slatka djevojka