Moulin Rouge



(P) 1985 ZKP RTVL SD 0306

a1 Svet je za Glorio
(M. Kosi)

b1 Mi plešemo
(M. Kosi - G. Šarac - M. Kosi)



Comments

  1. Ha! Nekomu bo tole precej všeč. :) Dober izbor!

    ReplyDelete
  2. No, tale zgornja opomba je očitno letela name. Old skul elektronka je kakopak zakon, vseeno pa imam pripombo za avtorja tega bloga.

    Dragi Yasa, moj priležnik vsak dan po nekajkrat na dan odjadra na tale blog, visi na internetu in se naslaja nad nekimi zastarelimi muzikami, namesto da bi se posvečal meni. Včasih me celo sili, da moram tudi jaz poslušati neke kreme za sončenje in ob tem kimati, da gre res za superduper komade. A je to lepo?

    ReplyDelete
  3. No, če že kramljamo, bi rekel, dragi Yassa, še več kreme za sončenje, če lahko. Ali je bil Glej naokrog (Look Around) izdan na vinilu? Pa nek komad od Jerneja Junga sem slišal nekoč, že post-Delial, tak epski, o nekem slikarju. A veš, katerega mislim? Na vsak način pa še več slovenskega štofa!

    ReplyDelete
  4. Če je bil komad Glej naokrog izdan na vinilu ne vem. Vem pa da si lahko ogledaš videospot na youtubu. Vredno ogleda... Čista zmaga je scena iz biciklov.

    Oni drugi, slikarski mi žal ne vzbudi nobene asociacije. Pravzaprav edini komad, ki je nekako povezan s slikarji in se ga jaz v tem trenutku spomnim, je Sepetova tema iz risanke Bojan. Saj se je spomniš...

    Sicer pa, zunaj je posvetilo sonce. Čas je za Delial...

    ReplyDelete
  5. Uf, ja, videospot je krasen!
    Tale odlomek pa je tudi zgovoren - Jernej Jung je bil po mojem eden največjih talentov na prehodu iz šestdesetih v sedemdeseta, kot avtor in kot pevec. Oni "slikarski" komad je bil predstavljen v taisti oddaji Slavka Hrena Nostalgija, z..., ki je v arhivu RTVSLO ni :(

    Bojan je pa iz drugega vica...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Đorđi Peruzović - Mala slatka djevojka